Saturday, March 5, 2011

Iata ca doi membri  proaspeti spun in presa cu mandrie ca sunt membri ai Clubul Ilustratorilor.
Frumos, merituos si de folos!


Madalina Andronic






 Ionut Radulescu





Targul de Carte pentru Copii de la Bologna

Din 1963 Targul de Carte pentru Copii de la Bologna se deschide în fiecare an la sfarsitul lui martie pentru a dezvălui ultimele tendinţe în industria editorială si in cea multimedia. În prezent este considerat cel mai important eveniment internaţional de acest fel şi adună mai mult de 1000 de expozanţi impreuna cu un program divers de evenimente pentru participanţi - expozitii, prezentari, dezbateri, seminarii şi întâlniri. Târgul este închis publicului larg, dar deschis timp de patru zile pentru editori, scriitori, ilustratori şi designeri, organizaţii, agenţi literari şi artistici, distribuitori de carte şi jurnalişti.
 Clubul Ilustratorilor a fost prezent la targ prin intermediul a sase membri - Madalina Andronic, Livia Coloji, Dana Mihaela Matei, Cristiana Radu, Ileana si Maria Surducan - care au asistat atat la evenimentele targului cat si la intalnirea informala EIF (European Illustrators Forum) ce are loc in fiecare an la Bologna si in cadrul careia se prezinta si se discuta ultimele noutati ale asociatiilor de ilustratori din Europa.
Anul acesta, Ministerul Culturii si al Patrimoniului National a invitat-o pe Livia Coloji, in calitate de ilustrator, sa expuna cateva lucrari in cadrul standului Romaniei prezent in targ.


imagini din targ






Lituania, invitat de onoare la Bologna 2011. Imagini din expozitie